PRAVNI POGOJI (NAKUPA, DOSTAVE IN UPRAVLJANJA S PODATKI)

VELJAVNOST CEN

Cene veljajo na dan naročila po veljavnem ceniku Zavoda za turizem Pivka Navedene cene v spletni trgovini veljajo samo ob naročilu preko interneta, zato lahko pri nekaterih izdelkih pride do odstopanja cen v spletni trgovini in na lokaciji turističnih ponudnikov na Pivškem. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Če izdelka ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer ponudnik kupca obvesti. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Vse cene v spletni trgovini so informativne. Nekatere slike so samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

DOSTAVA IN STROŠKI

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostavo za Zavod za turizem Pivka spletno trgovino opravlja Pošta Slovenije. Čas dostave za artikle, ki so na zalogi znaša praviloma 2 -3 delovne dni. Spletna naročila prejeta do 9. ure zjutraj bodo praviloma odpremljena še istega dne.

Strošek dostave se obračuna glede na težo izbranih artiklov, po veljavnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o.

Teža paketa Strošek
Do 500 g 3 €
Do 2 kg 5 €
Nad 2 kg do 5 kg 6 €
Nad 5 kg do 10 kg 7 €
Nad 10 kg do 15 kg 8 €
Nad 15 kg do 20 kg 9 €

Strošek dostave, se obračuna v spletni trgovini in je razviden iz kopije o naročilu.

Prosimo, da ob prejemu pošiljke takoj preverite:

  • celovitost pošiljke
  • morebitne poškodbe

Tovrstne reklamacije morate prijaviti dostavni službi, ki vam je blago dostavila najkasneje v roku 24 ur. Vidne poškodbe paketa javite dostavni službi takoj ob prevzemu.

NAČIN PLAČILA

Kupec lahko plača blago:

  • ob prevzemu blaga z odkupnino
  • po predračunu na naš transakcijski račun, ki ga kupec dobi na e-mail naslov
  • preko PayPala

NAROČILO

Ko kupec pošlje naročilo dobi potrditev tega naročila po elektronski pošti.

POGODBA

Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem bo shranjena na Zavodu za turizem Pivka in sicer v pisni obliki. En izvod te pogodbe pa bo kupec prejel ob dobavi blaga (pisna oblika). Na zahtevo lahko kupec naknadno prejme kopijo pogodbe v pisni obliki v trgovini ali po pošti oziroma po e-mailu v elektronski obliki. Pogodba se sklene v slovenskem jeziku.

PRAVICA DO ODSTOPA POGODBE

(velja za nakup preko spletne trgovine)

Kupec ima pravico, da v petnajstih dneh od dobave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe. Kupljeno blago mora vrniti najkasneje v nadaljnjih 30 dneh, blago pa mora biti nepoškodovano, neuporabljeno in v originalni embalaži s priloženo kopijo originalnega računa. Vse stroške dostave vračila plača kupec. Kupec lahko po želji blago zamenja za drugo blago ali pa se mu vrne celotna kupnina skupaj s stroški dobave, če jih je imel.

Vračilo ne velja za:

  • artikle, ki se jim poznajo sledi uporabe

Pri vrnjenih artiklih, ki se jim poznajo sledi uporabe ali imajo poškodovano originalno embalažo si pridržujemo pravico obračunati ustrezno uporabnino. Vračila blaga, ki je bilo poslano proti odkupnini po pravilu ne sprejemamo. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni od prejetja vrnjenega blaga.

Slike artiklov v spletni trgovini so simbolične!

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo obiskovalci.

Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODASTKOV

Zavod za turizem Pivka spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, ki so bili pridobljeni preko obrazca pri naročilu v spletni trgovini, skrbno varoval in jih ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabljal v druge namene. Pridružujemo si pravico uporabe Vaših osebnih podatkov izključno za uspešno izvajanje storitve dostave.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Dostop do teh podatkov je zaščiten z uporabniškim imenom in geslom.

VAŠA PRIVOLITEV ZA ZBIRANJE IN OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

Z nakupom v naši spletni trgovini in s strinjanjem s splošnimi določili soglašate s tem, da se vaši osebni podatki uvrstijo v seznam uporabnikov ter da se strinjate z uporabo vaših podatkov izključno za uspešno izvajanje storitve dostave.