ZIMSKE POČITNICE CENTRA DINA 🥳🐺🐻🐱

Zavod za turizem Pivka je tudi letošnjo zimo za otroke pripravil pester počitniški program. Vse se seveda vrti okoli Dine in njenih treh junakov: medveda, volka in risa.

V ponedeljek, 6.februarja, vabimo otroke na Sprehod z lovcem. Odkrivali bodo sledi zveri in ostalih gozdnih prebivalcev. Izhodišče pustolovščine bo pred Krpanovim domom ob 10h, povratek ob 12h. Za pohodnike bomo takrat pripravili topel čaj, da jih ne bo preveč zeblo.
V torek, 7. februarja, pripravljamo v centru Dina pravljični urici. Upokojena učiteljica Walfdorske šole Miljenka Moharič bo interpretirala pravljico Dogodek v mestnem logu. Po pravljici sledi še ustvarjanje.
Sreda, 8. februar, je praznični dan. Družine in posamezni obiskovalci so lepo vabljeni na ogled Centra o velikih zvereh Dina. Za vse smo poleg običajnih interaktivnih vsebin pripravili tudi ogled filmov na temo živali, v multimedijskem centru. Poseben izziv za družine ostaja družinski kviz s sladko nagrado.
Četrtek, 9. februarja, načrtujemo filmski dan. Za otroke bomo predvajali risanko Medvedja brata. Po ogledu bomo otroke popeljali skozi razstavišče Dina.
V petek, 10. februarja, bo na vrsti likovna delavnica. Tema: Velike zveri. Le katera od treh v centru Dina je otrokom najbolj všeč?

Doživetja začnejo vsak dan ob 10.00 in se zaključijo ob 12.00. Cena vsakega od njih je 4€ na otroka. Prosimo za predhodne prijave na tel. 030 644 799 ali elektronski naslov info@visitpivka.si.

Želja ekipe zavoda je približati otrokom in tudi njihovim odraslim spremljevalcem velike zveri, jih o njih kar največ naučiti in se ob tem še zabavati. Z veliko mero znanja bomo lahko iskali rešitve za uspešno sobivanje.

Prisrčno vabljeni 😍