Zavod za turizem vabi starše k vpisu v Otroški gledališki abonma piščanec Peter do zapolnitve prostih mest. Pohitite, prva abonmajska predstava bo že prihodnji teden.

Zavod za turizem Pivka je za otroke vrtcev in prvo triado osnovnih šol pripravil lutkovni abonma za sezono 2022/2023. Ta vključuje štiri kakovostne predstave v izvedbi različnih gledališč. Potekale bodo tretji četrtek v mesecu, od novembra do marca. Predstave bodo namenjene otrokom starejšim od treh let in trajajo največ 40 minut.

Decembrska gledališka predstava bo namenjena vsem otrokom in jo bo financirala Občina Pivka. Cena za štiri abonmajske predstave je 16 evrov, vključuje enega otroka in enega spremljevalca. Predstave bodo namenjene tudi izven abonmajskim ogledom po višji ceni,  šest evrov  za posamezno predstavo za otroka in odraslega. Drugi otrok v družini ima pri abonmaju popust, cena je 14 evrov za abonma in tudi ta velja za otroka in spremljevalca.

Vse zainteresirane starše obveščamo, da se lahko prijavijo na abonma in ga plačajo na blagajni Krpanovega doma vsak delovni dan od 8.00 do 15.00, v sredo do 17.00 in med vikendom od 10.00 do 16.00. Prijave bomo sprejemali od ponedeljka, 24.oktobra, dalje.

Otroški gledališki abonma je finančno podprlo podjetje Pivka Perutninarstvo, za podporo in sodelovanje se jim v imenu otrok lepo zahvaljujemo.

Več informacij najdete tukaj.

Vljudno vabljeni k vpisu!