V petek, 26. avgusta 2022,  so bile z nami košarkarice Košarkarskega kluba Pivka. Otroke so učile spretnosti pri različnih igrah z žogo. S sodelavkami Točke moči so otroci izdelali posodice za svinčnike. Ta teden pa se začenja šola. Po vseh aktivnostih smo vsi postali lačni in še dobro, da smo spekli dovolj odličnih palačink za vse.

Danes je bil res aktiven medgeneracijski dopoldan! Hvala vsem organizatorjem, izvajalcem, pomočnikom in udeležencem počitniških druženj! Bila so zabavna, vsi sodelujoči so se potrudili in  otrokom predstavili različne poklice, delovanja društev, pomen varovanja okolja in druženja.

Čeprav smo se poslavljali že danes, nas naslednji teden čaka še poslastica; ogled Dine s profesionalnim lovcem, odličnim lokalnim poznavalcem izzivov sobivanja z velikim zvermi Tonetom Marinčičem. Dogodek organizirata Študijski krožek Naravne in kulturne dediščine Zgornje Pivke in Zavod za turizem Pivka. Lepo vabljeni v Dino v sredo, 31. avgusta ob 9. uri. Pripravite vprašanja, Tone bo z veseljem odgovarjal nanje!