Če iščete idejo za izlet in super doživetje za družine, je DINA Pivka pravi naslov. V času obeh počitniških tednov pripravljamo še dodatne aktivnosti, s katerimi bo obisk našega centra še bolj DINAmičen. Za vas smo namreč pripravili številne dodatne aktivnosti, s katerimi si boste lahko popestrili obisk naše razstave.

Center Dina bo v času šolskih počitnic (28. 1. in 12. 2. 2023) odprt vsak dan med 10. in 16.00. Čaka vas dogodivščina za celo družino! Doživetje na 10 interaktivnih postajah lahko nadgradite z reševanjem nalog v Družinskem kvizu. Vse, ki ga uspešno zaključite, čaka sladka nagrada.

Ogledali si boste lahko tudi številne kratke filme, ki so nastali v okviru projekta Carnivora Dinarica in odstirajo pogled v svet medveda, volka in risa. Čudoviti posnetki vas bodo ponesli v gozdna prostranstva, zelene oaze Evrope.

Za najmlajše (in tiste malo bolj igrive) pa smo pripravili igralno-ustvarjalni kotiček. Na vas čakajo pobarvanke, družabne igre, sestavljanke, unikatne igrače in odlitki sledi velikih zveri.

 

Prijeten ambient in zabavne vsebine = učenje preko zabave.

Prepričani smo, da se boste imeli odlično!

Z začetkom šolskih počitnic, ki bodo trajale vse do 12. februarja, je vsem individualim obiskovalcem na voljo dodatna ugodnost, in sicer vzajemni 25-odstotni popust med Parkom vojaške zgodovine in Dina Pivka.

Ob obisku ene lokacije tako pridobite kupone, s katerimi lahko pri nakupu vstopnic pri drugem ponudniku uveljavite kar 25-odstotni popust na osnovno karto. Popusti se ne seštevajo, ugodnost pa velja za individualne obiskovalce.

Vabljeni!