Začenjamo kampanjo Raziskujte z nami https://visitpivka.si/raziskujte-z-nami/  oz. v angleščini Explore with us https://visitpivka.si/explore-with-us/.

Zaključili jo bomo s prireditvijo Okusi Pivških jezer, 25. septembra.

 

Kampanja je v prvi vrsti namenjena turistom, ki jih želimo obvestiti, kaj vse lahko pri nas počnejo in vidijo. Želimo jim ponuditi možnost, da se odpravijo na pohod ali kolesarjenje z izkušenim lokalnim vodnikom in da se imajo res lahko lepo.

Izdelali smo plakate s QR kodo Raziskujte_z_nami_plakat_A3_2022 , ki turista oziroma njegov mobilni telefon poveže s stranjo www.visitpivka.si – podstranjo Raziskujte z nami in Explore with us.

Prednost digitalne verzije pred tiskano je v tem, da lahko sproti spremljamo dogajanje in po potrebi popravljamo oziroma dopolnjujemo naše informacije. Če bi morda želeli dodati še kakšno doživetje, ga seveda lahko kadarkoli uvrstimo na seznam.

Na spletni strani bodo objavljene aktivnosti in doživetja za dva tedna vnaprej.

Turističnim ponudnikom želimo uspešno turistično sezono, gostom v naši občini pa veliko lepih trenutkov bodisi v družbi domačinov, sprehodih v naravi ali pri spoznavanju naše kulturne dediščine.