Dragi otroci in starši.

V četrtek, 18. januarja, ob 17. uri vas vabimo v Krpanov dom Pivka na ogled otroške predstave

KRTEK ZATKO ALI KAKEC, KI JE PADEL Z NEBA

Nekega sončnega jutra je krtek Zlatko prilezel iz svoje krtine in pogledal v nebo, kakšno bo vreme. Takrat se je zgodilo. Bilo je mehko in okroglo kot klobasica in pristalo je ravno na krtkovi glavi. “Kdo se mi je pokakal na glavo?” je jezno zavpil Zlatko. Toda kratkoviden kot je bil, ni videl nikogar …

Skozi srečevanja krtka z živalmi na domačem travniku in njihovimi velikimi in malimi kakci, otroci na zabaven način spoznajo, da vsa živa bitja počnejo “tiste stvari”, o katerih se odrasli nočejo pogovarjati. Za otroka pri dveh letih pa je polna kahlica lahko zelo pomemben dogodek. Predstava je nastala po motivih svetovne uspešnice, slikanice Wernerja Holzwartha.

Predstava traja 35 min in je primerna za otroke starosti 2 leti +.

Izvajalec: Gledališče FRU FRU

Predstava je del cikla otroškega abonmaja Piščanec Peter. Na voljo je še nekaj prostih mest, tako da se nam lahko pridružite tudi gledalci, ki se za abonma niste odločili . Nakup vstopnic je mogoč 15 minut pred predstavo na recepciji Krpanovega doma. Vstopnina znaša 6,00 € na otroka (cena vključuje vstop za enega odraslega spremljevalca).

Vljudno vabljeni!

Foto: arhiv FRU FRU