Spoznajmo domače kotičke, ki jih morda še ne poznamo.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na ekskurziji na Suhorje, kjer bomo odkrivali skrite kotičke te idilične vasice v Brkinih.

Najprej nas bodo sprejeli na ekološki Kmetiji Volk, kjer se ukvarjajo z rejo konj pasme appaloosa in oskrbo konj, k njim pa lahko pridemo na počitnice s svojim konjem in prespimo na dišečem senu.

Na Suhorju nas bodo sprejeli članice in člani Vaškega društva Suhorje in nam predstavili brkinsko vasico, ogledali si bomo kapelico, farav, spomenik borcem, cerkev in gospodov studenec ter spomenik strmoglavljenemu angleškemu pilotu. Obisk bomo zaključili s pogovorom, kjer si bomo izmenjevali ideje in izkušnje ter razpravljali o trajnostnem razvoju lokalnega turizma in o možnostih nadaljnjega povezovanja.

Ekskurzija bo v četrtek, 8. junija 2023, ob 17. uri. Predviden zaključek je ob 20. uri.

Dogodek organizira Turistično društvo Pivka v okviru serije dogodkov, ki se osredotočajo na izobraževanje, mreženje, povezovanje, izmenjavo in ogled dobrih praks v turizmu ter ohranjanju naravne in kulturne dediščine.

Pridružite se nam in doživite nepozabno popotovanje skozi čas ter prispevajte k dvigu zavesti o trajnostnem turizmu in varovanju naravne in kulturne dediščine v naših domačih krajih.

Zaradi lažje organizacije so prijave obvezne, najkasneje do 6. junija 2023 oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest.

Pohitite s prijavo na e-naslov td.pivka@gmail.com oziroma izpolnite priloženi obrazec.

 

Program TD Pivka sofinancira Občina Pivka.