Zavod za turizem Pivka vabi na dogajanje zadnjega počitniškega tedna pred Krpanovim domom.

 

V torek, 23. avgusta bo gostovalo Kulturno prosvetno društvo Miroslav Vilhar Zagorje. Članica Suzana Česnik bo vodila delavnico: »Vabljeni na družabne igre in domišljijski svet pisanih besed«. Na temo bodo otroci risali in barvali. Izziv zanje bodo tudi številne sestavljanke. Videli bomo, kdo je najhitrejši v zlaganju!

 

V sredo, 24.avgusta, se bodo predstavili vojaki pivške Vojašnice Staneta Požarja, kolegi iz Parka vojaške zgodovine pa bodo poskrbeli za ustvarjalni del.

 

V petek, 26.avgusta, bo slavnostni zaključek poletnih aktivnosti. Sodelovali bodo košarkarji Košarkarskega kluba Pivka, članice Točke moči bodo poskrbele za medgeneracijsko druženje.

 

Brez sladice poletja ne bomo zaključili. Vsak dan začnemo ob 9h, zaključimo ob 11h, delavnice so brezplačne, prijave niso potrebne. Lepo vabljeni vsi, ki ste se odzvali povabilu Zavoda za turizem in popestrili poletje otrokom in odraslim v občini Pivka. Lepo je bilo; zabavno in poučno. Vabljeni k sodelovanju in udeležbi v zadnjem tednu. Hvala vsem!

Med prihodnjim šolskim letom bomo na Zavodu večkrat organizirali podobno dogajanje. V septembru pa začnemo s sobotnimi filmskimi predstavami. Razpored filmov bomo objavljali sproti. Obeta se pestra jesen in tudi zima. S poletnimi dogodivščinami pa se vrnemo prihodnje leto.