🎄 Doživite Pivko praznično! 🎄

Vabljeni na nepozabno praznično doživetje v srcu Pivke! 🌟

🎁 Sobota, 2. decembra: Ob 17. uri se na ploščadi pred Krpanovim domom prične Praznični okusi Pivke, kjer bodo vonjave prazničnih napitkov in prigrizkov prepletene z glasbo in prijetno družbo. Skupaj bomo vstopili v praznični december! 🎶✨

🎁 Nedelja, 3. decembra:

  • 16.30: Slavnostni prižig lučk in županova zdravica 🥂 na ploščadi pred Krpanovim domom. Miklavžev sejem s raznoliko ponudbo bo poskrbel za pestro doživetje v čarobnem vzdušju decembrskih radosti. Pridružite se nam in uživajte v magičnih trenutkih!
  • 19.00: Ogled Božičnice v Krpanovem domu s priznanim opernim pevcem Juretom Počkajem in Pozabljenim orkestrom. Z prostovoljnimi prispevki lahko podprete Varno hišo Kras v sodelovanju z Rdečim križem Postojna-Pivka.

🎁 Petek, 22. decembra: Ob 17. uri se na ploščadi pred Krpanovim domom odprejo stojnice s praznično ponudbo. Nastopi mladih glasbenikov bodo dodali pravo božično vzdušje.

🎁 Sobota, 23. decembra: Ob 17. uri se na ploščadi pred Krpanovim domom ponovno odprejo stojnice. Nastopi praznične narodno-zabavne glasbe bodo navdušili vse generacije, za otroke pa bo poskrbljeno z otroškim rajanjem ter obiskom Božička.

🌈 Preživite praznične dni decembra skupaj z nami! 🎅✨ Ne zamudite čarobnosti, ki jo prinaša Pivka v prazničnem času. 🎉 #DoživitePivkoPraznično #PrazničnaRadost #PivkaVDecembru

V primeru slabega vremena bodo dogodku odpovedani!