Spanje na senu

Na ekološki kmetiji Volk vam ponujamo možnost, da pridete na oddih s svojim konjem ter sproščeno uživate dopust, kot bi bili na svoji kmetiji. Konje bomo nastanili v boks ali na pašnik, kar vam bolj ustreza. Organizirali vam bomo poldnevno ali celodnevno jahanje s spremstvom vodnika po okoliških poteh in poskrbeli za primerne postanke za konje ter pristno domačo hrano na poti za jahače. Pomagali vam bomo tudi v primeru kakršnikoli težav na poti (veterinar, kovač, prevoz konja).

Poti so zasnovane tako, da v glavnem vodijo po gozdnih in poljskih poteh, skozi zanimive vasice. Vse poti vključujejo postanke pri lokalnih ponudnikih. Intenzivnost in tempo jahanja bosta prilagojena vašemu znanju, željam in dobrobiti konj.

Na kmetiji imamo urejenih več točk za počitek (ležalniki, viseče mreže) ali pa za druženje s prijatelji, kar vam bo po jahanju bolj ustrezalo. V poletnih mesecih priporočamo kopanje v bližnji reki Reki.

Poseben čar vašemu bivanju pri nas bo gotovo dala izkušnja, ki jo le redko kje še lahko doživite – spanje na senu. Za naše babice in dedke je bilo to nekaj vsakdanjega, dandanes pa je le malo kje še mogoče zaspati ob vonju sveže posušenega sena. Na štirih lično urejenih ležiščih, ki so v istem prostoru, lahko prespi največ osem oseb.

Poleg spanja na senu ponujamo tudi možnost kampiranja, saj je v idilični senci ob potoku prostor za nekaj šotorov. Ponudba je na voljo od maja do septembra.

Kontakt:

Naslov: Suhorje 5, 6217 Vremski Britof
Telefon: +38631773474
Elektronski naslov: info@jahalnepocitnice.si
Več informacij: https://jahalnepocitnice.si/