BIZNIS in PIP sta nova programa, namenjena inovativnim potencialnim podjetnikom in podjetnikom začetnikom. Njun namen je nudenje vsebinske in finančne podpore pri razvoju učinkovitega poslovnega modela za lažji zagon podjetij.

Program je namenjen vsem mladim podjetjem (do treh let starosti od ustanovitve) ter potencialnim podjetnikom, ki razmišljajo o ustanovitvi lastnega podjetja na področju turizma v Občini Pivka in tudi v ostalih gospodarskih panogah v Občini Postojna. V program se lahko vključijo tudi fizične osebe, vendar mora – v primeru prejema finančne nagrade – prejemnik ustanoviti podjetje v Občini Pivka oz. Občini Postojna in zagotavljati delovanje podjetja še najmanj 2 leti po prejemu nagrade. Program nudi intenzivni 6-tedenski podjetniški program s 7 delavnicami v trajanju 4 šolske ure in individualno podporo izkušenih mentorjev in podjetnikov, ki sodelujejo z Inkubatorjem. Delavnice bodo izvedene v mesecu oktobru, predvidoma na lokacijah Inkubatorja v Postojni, Veliki Otok 44b in Pivki, v IOC Neverke oz. v Krpanovem domu.

VSE ZAINTERESIRANE VABIMO NA PREDSTAVITEV PODJETNIŠKEGA PROGRAMA »BIZNIS IN PIP«, ki bo potekala v četrtek, 15. septembra ob 14. uri preko platforme Zoom.

Povezava na dogodek: Meeting Registration – Zoom

 

VSE INFORMACIJE O POZIVU BIZNIS IN PIP