Apartma in studio apartma MaplePlace

Družinska hiša MaplePlace, vam ponuja udobje v dveh elegantno opremljenih apartmajih, ki se nahajata sredi podeželja, v bližini polj, gozda in sezonskih jezer, po katerih je območje znano. Tukaj se bodo dobro počutili vsi ljubitelji pohodništva, kolesarjenja in romantičnih sprehodov.

Poleg tega je MaplePlace idealno izhodišče za številne turistične znamenitosti tega območja. Nahaja se na robu mesta Pivka, poleg regionalne ceste Postojna–Reka, a še vedno dovolj daleč, da se lahko umaknete hrupu modernega življenja. Apartma in studio apartma se nahajata v spodnjem delu stanovanjske hiše, kjer lahko uporabljate skupno dvorišče na katerem se lahko sprostite, uživate  pridelke iz našega zelenjavnega vrta ter si na zunanjem žaru pripravite slasten obrok iz lokalnih sestavin. Gostom sta na voljo dve parkirni mesti. Apartmaja sta v celoti v eni etaži, brez stopnic, opremljena s  klimatsko napravo za hlajenje in ogrevanje.

V obeh apartmajih so umeščeni predmeti, ki so del preteklosti in so zaživeli v novi preobrazbi. Tako še dodatno obogatijo sodobno opremljene prostore s pridihom domačnosti.

Dobrodošli vsi, ki vam je stilsko urejen ambient pomemben dejavnik pri izbiri turistične namestitve.

Kontakt:

Facebook: Maple Place
Naslov: Javorniška cesta 9c, 6257 Pivka
Telefon: 00386 41588858 ali 00386 41363424
Elektronski naslov: mapleplace9c@gmail.com
Rezervacija: Booking