Pridružite se nam na nepozabnem potovanju pri odkrivanju zgodb Zelenega krasa!
Obiščite Center za obiskovalce Cerkniško jezeroEkomuzej Pivških presihajočih jezerCenter o velikih zvereh Dina Pivka in Park vojaške zgodovine Pivka.

Z obiskom enega od centrov/muzejev pridobite 25% popust za nadaljnji obisk preostalih treh atrakcij in si popestrite vaše družinske izlete.

Ne zamudite te priložnosti za nepozabna družinska doživetja! Načrtujte svoj obisk in se podajte na odkrivanje čarobnih zgodb!

Kako do popusta? Po plačilu vstopnine v eni od naštetih znamenitosti shranite račun. Pokažite ga, ko boste obiskali katerega od drugih treh muzejev/centrov in pri vstopnini boste prihranili 25 %.

  • Popust v Centru za obiskovalce Cerkniško jezero je mogoče uveljavljati le ob plačilu vstopnine za ogled interaktivne razstave
  • Popusta ni mogoče uveljavljati pri nakupu spominkov
  • Popusta ni mogoče uveljavljati za skupinske oglede
  • Popusta ni mogoče uveljavljati za paketne ponudbe

Park vojaške zgodovine Pivka

Kolodvorska cesta 51, 6257 Pivka
Doživite edinstven vpogled v bogato vojaškozgodovinsko dediščino Slovenije in si oglejte enega najbolj obiskanih muzejev v Sloveniji.

Center za obiskovalce Cerkniško jezero

Dolenje Jezero 68, 1380 Cerknica
Prisluhnite zgodbi o prav posebnem jezeru: o tem, kako je to svetovno čudo nastalo in o izjemnosti pokrajine, ki so jo izrisali kraški pojavi.

Ekomuzej Pivških presihajočih jezer

Slovenska vas 10, 6257 Pivka
Spoznajte skrivnosti Pivških presihajočih jezer, ki se pojavljajo in izginjajo v ritmu narave v Ekomuzeju Pivških presihajočih jezer.

Center o velikih zvereh Dina Pivka

Prečna ulica 1, 6257 Pivka
Edinstveni poučno-zabavni center vas vabi, da doživite zanimiv svet volka, risa in medveda v ambientu čarobnega gozda s pomočjo najsodobnejše tehnologije virtualne in obogatene resničnosti.